Vad skulle du spendera en € 100 miljoner Euromillions Superdraw Jackpott På?

By Per / March 14, 2015
Euromillions Superdraw

EuroMillions Superdraw har kommit och gått, och för med sig en jackpott värd en garanterad 100.000.000 €. Matcha alla fem huvudnummer och två Lucky Stars kunde göra en spelare rikare än Lewis Hamilton, som beräknas ha ett nettovärde på £ 68.000.000.

Spela EuroLotto

De flesta människor har en uppfattning om hur de skulle spendera dosh om de fick tag på den, men om du befinner dig på en förlust, här är en praktisk guide om vad man kan göra med det.

Så många alternativ

Glöm knäppa upp en timeshare i Costa Blanca – med 100.000.000 € i banken, kan du ta en hel ö för dig själv. Varför inte kasta ner några kontanter för Hasir Island, strax utanför den turkiska Egeiska kusten? Med 25 hektar till ditt förfogande och mycket rimligt pris på $ 6.100.000, kan du bygga ett hem till dina specifikationer och leva ut dina dagar i lyx.

Euromillions lotteriet nyheter
Om du skulle vilja flytta till England;
det finns gott om herrgårdar på marknaden i behov av en bra, snäll och cash-laddad ägare. Vad sägs om Holwood House, en kulturminnesmärkt byggnad i Keston, Greater London? De spretande skäl inte bara innehåller en vacker byggnad, de får också mycket historia – det var på Holwood House som William Pitt dy och William Wilberforce satte sig tillsammans för att diskutera avskaffandet av slavhandeln.

Det är en stjäla till 12 miljoner pund, innehav inom dess väggar är ett biljardrum, en sidenkudde-lastat festlokal, biorum, tennisbana och 11 smakfullt inredda rum. Det finns också 45 hektar mark till ditt förfogande, men tyvärr är det träd under vilket Pitt och Wilberforce gjorde sitt historiska beslut långt borta. Om du har £ 60.000.000 överblivna, kan du säkert plantera en annan!

Baby you can drive my car …

Naturligtvis skulle du behöva en bil anstår av din nya status som en mega-miljonär – du kunde inte parkera din gamla Volkswagen Golf framför en 11 sovrum herrgård! Du kanske vill besöka HR Owen återförsäljarna, som uteslutande säljer lyxbilar. Varför inte prova en Bentley Continental GT cabriolet? Dess uppskattade värde faller mellan £ 136,000 och £ 167,000, en droppe i havet jämfört med det åttasiffriga belopp på ditt bankkonto. Välj mellan fyra och sex liters motor och du kommer att ryta iväg på nolltid.

Medan du skulle troligen aldrig fungera igen – inte för att betala räkningarna, åtminstone – det skulle vara trevligt att hålla reda på tiden så att du inte glömmer att golfrunda när du vill köpa en ny uppsättning kläder. Varför inte prova en Vacheron Constantin Tour de I’lle, klocka in på en sval £ 1.000.000? Den har två ansikten som rymmer en evig kalender, andra tidszon och massor av andra funktioner.

EuroLotto Sverige

Detta är bara ett smakprov på vad du kan plocka upp med en Superdraw jackpot i fickan – ganska mycket annat du ville skulle bli din om du hade ditt hjärta på det. Naturligtvis för att ha en chans att vända din fantasi till verklighet, måste du köpa EuroMillions lotter. Nästa € 100.000.000 dragning har inte planerat, men denna sida som bokmärke och vi kommer att låta dig veta när det händer! Lycka till, och förhoppningsvis kommer du att ringa en fastighetsmäklare snart att plocka upp den vackra Holwood huset för dig själv!

About the author

Per

Jag älskar många saker; fotboll, livet, lotteri, och indisk mat är bara några exempel. Vad tycker du? Mer om mig kan du läsa här och jag finns även på Google Plus.

Click here to add a comment

Leave a comment: