Keno

Spela Keno för 1 miljon euro
Spela USA Powerball Lotto

Om du vill spela NU så har vi precis rätt grej för dig. Var med på en kenodragning där du kan få en jackpott på 1 miljon euro. Det bästa är att du bara behöver vänta ett par minuter innan du vet om du vunnit. Vad väntar du på - var med i dagens Keno.

Spela Lucky 12 Keno

Du har chansen att vinna en miljon euro

spela keno

Hur spelar man Lucky 12 Keno:

Oroa dig inte, det är faktiskt ett riktigt enkelt spel att lära sig och att spela.

Du väljer 12 nummer från ett urval av 80. Du kan välja det manuella alternativet där du väljer varje nummer själv. Det finns dock även ett snabbval där numren väljs åt dig automatiskt.

När dragningen genomförs dras 20 nummer, och ju fler av dina nummer som är med desto bättre. Matchar du bara 5 nummer får du tillbaka priset för lotten.

Om alla tolv nummer dyker upp så har du vunnit den stora potten - 1 miljon euro!

Klicka här för att spela Lucky 12

Spela Lucky 9 Keno

För en jackpott på 200 tusen euro

lucky 9 kenodragning

Hur spelar man Lucky 9 Keno:

Om du vill utöka dina vinstodds så finns det också en version av spelet som heter lucky 9.

Här är reglerna för hur man spelar, de är i grunden samma som för Lucky 12-spelet, men som du säkert redan har gissat så spelar man bara på 9 nummer av totalt 80.

När det är dags för dragning dras 20 nummer från potten med 80. Ju fler nummer du matchar desto bättre, prissumman stiger därefter, men observera att om du inte matchar något så vinner du tillbaka kostnaden.

Nio matchade siffror ger dig topprissumman - en väldigt duglig summa på 200 tusen euro!

Klicka här för att spela Lucky 9

LETAR DU EFTER DAGENS KENO?

Tja, de här spelen dras mycket väl varje dag. Du kan dessutom delta i en dragning varje timme, eller snarare: 12 gånger per timme varje dag. Ja, en dragning äger rum var femte minut.

För bägge spelen kostar en rad bara €1. Det är en ganska ordentlig vinst på investeringen - att förvandla 1 euro till 1 miljon euro. Vi önskar dig all lycka till.

00
Days
00
Hours
05
Minutes
00
Seconds

>>>> Klicka här för att få din kupong <<<<

EXEMPEL PÅ ETT ENKELT KENO SYSTEM

Det reducerade systemet är det bästa att köra på om du vill experimentera med spelet. Principen bakom det är att välja fler nummer än ditt målnummer och sedan matematiskt reducera dem för att nå ditt målnummer - detta kan variera i Casino-keno-spel, men i fallet med spelet som erbjuds här så är målet alltså 9 eller 12.

Ditt målnummer är storleken som du vill satsa på, eller med andra ord antalet nummer som du vill satsa på i samma spel - återigen, 9 eller 12 i just detta spel.

För att få fram konceptet på enklaste möjliga vis så ska jag dock presentera ett exempel. Du kan sen mer eller mindre utgå från exemplet för att gå vidare med hela systemet.

Så nu kör vi. Om målnumret är fyra så börjar du med att välja 6 nummer mellan 1 och 80 och skriva in dem i urvalslådan på toppen av kortet / eller om du vill planera saker och ting så kan jag rekommendera dig att använda ett excel-dokument.

Vilken metod du än väljer så ska du kopiera numren vertikalt nedför tabellen i de öppna lådorna. Du lär upptäcka att du har 4 siffror på varje rad i tabellen. Dessa fyra siffror överförs sedan till en standardform för keno, vilket ger dig 3 kenobiljetter, varje har fyra siffror.

I vårt exempel kan vi säga att du valt sex siffror: 12, 29, 37, 52, 54 och 78. Du kommer att fylla i siffrorna i tabellen som följer:

Dina slutliga tre lotter kommer att se ut som följer:

  • Lott 1: 12, 29, 52, 54
  • Lott 2: 12, 37, 54, 78
  • Lott 3: 29, 37, 52, 78

Du kommer såklart att betal mer ju fler lotter du spelar. Men målet är att reducera oddsen att vinna, och det är också värt att komma ihåg att varje lott ger dig en potentiell vinstchans.

Keno vinstplan


För att ge dig en bättre bild av de potentiella vinsterna i jämförelse med kostnaden så kan vi kolla på en vinstplan för de respektive spelen:

>>>> LUCKY 12 <<<<

Resultat <--> Pris per vinnare

Matcha 12€ 1.000.000,00
Matcha 11€ 250.000,00
Matcha 10€ 5.000,00
Matcha 9€ 1.000,00
Matcha 8€ 75,00
Matcha 7€ 10,00
Matcha 6€ 3,00
Matcha 5€ 1,00
Match 0€ 4,00

>>>> LUCKY 9 <<<<

Resultat <--> Pris per vinnare
Matcha 9€ 200.000,00
Matcha 8€ 2.500,00
Matcha 7€ 250,00
Matcha 6€ 25,00
Matcha 5€ 2,50
Matcha 4€ 0,50
Match 0€ 1,00

           * Lucky 12 har totalt 9 priskategorier och Lucky 9 har sju.

Vi hoppas att dessa insikter kommer till nytta för våra besökare.
Om du behöver ytterligare information, rekommenderar vi dig att
besöka operatörens webbplats.

Ursprunget

Spelet har en lång historia som går tusentals år tillbaka. Spelet ‘Keno’ är ett av de äldsta hasardspelen, och namnet har rötter från latin eller franska. Spelet kommer dock antagligen från Kinas han-dynasti, som ägde rum för 3 000 år sedan.

Enligt legenden var han-dynastin, som regerades av Cheung Leung, indragen i ett långt och tungt krig som förgörde stadens resurser. Cheung Leung kunde inte längre få ut några pengar från stadens medborgare, då han beskattat dem så pass som han kunde. Han kom därför på idén med ett nytt spel. Keno uppfanns som ett lotteri för att samla ihop pengar som kunde slutföra han-dynastins stora krig. Åratal senare användes det på nytt för att samla pengar till att bygga den kinesiska muren. Men enligt historisk dokujmentation licensierades faktiskt inte det kinesiska lotteriet förrän på 1800-talet, så huruvida allt det här är en myt eller inte är väldigt oklart.

När det först uppfanns var keno ett helt annat spel än det är idag. Istället för att använda 80 siffror drogs det ursprungligen från en pott med 120 kinesiska tecken. I Kina spelas spelet fortfarande med kinesiska tecken, men antalet tecken har minskat till 80, precis som det är i västvärlden där vi använder 80 nummer.

Trots att andra lotterispel förekom i Europa och i USA innan Keno kom, så var spelet en omedelbar framgång när det först anlände i San Francisco som följd av kinesiska seglare på det tidiga 1900-talet. Det var under denna tid som de kinesiska tecknen ändrades till siffror, då det gjorde det lättare för de amerikanska hasardspelare som inte kunde kinesiska.