Euro Lotto Nummer för Fredag ​​25 Januari 2013

By Per / januari 27, 2013

Euro Lotto nummer är en sak de europeiska nationerna tenderar att komma överens om. De har ofta meningsskiljaktigheter om politik, religion och kultur, men en sak som alla är överens om är att Euro Lotto är den största lotteri runt. Den delade entusiasm för Euro Lotto var särskilt tydligt i går kväll, och anledningen till det var det faktum att det var en Trippel rollover jackpot på spel med ett uppskattat värde av € 44 / £ 37 miljoner. Allt som stod mellan en viss spelare och rätten att hävda priset var att matcha alla de sju dragna lotteri nummer. För er som ännu inte har kontrollerat de biljetter var Euro Lotto resultat fredag ​​25 januari 2013 enligt följande …

Gårdagens Euro Lotto lottnummer, fredag ​​25 januari 2012

Vinnande lottnummer: 3 – 10 – 18 – 31 – 37
Vinnande lyckliga stjärna nummer: 2 – 4

En biljett matchade alla fem nummer samt både lyckonummer stjärna för att vinna Euro Lotto jackpotten. Det slutliga värde av jackpotten var 44.297.359 € / £ 37.772.357 och vinnande biljetten hade köpts i Frankrike. Det har varit fem jackpot vinnare i 2013 hittills (tre spelare delade årets första jackpott) och sista natts resultat innebär att fyra av dem har varit franska, så félicitations till den lycklige spelare och till nationen som helhet!

Samt en biljett som ösa jackpotten själv, det var bara en biljett som matchade fem lotteri nummer och en Lucky Star nummer att landa den andra rangens pris på € 1.698.397, vilket är en fantastisk summa för att effektivt sluta på andra plats och väl värt firar. Six biljetter vann € 94.355 / 63.866 £ vardera genom att matcha bara fem lotto nummer, och det totala antal vunna priser var 2.832.734.


Grattis till alla som vann en lotterivinst kväll, och för dem som inte gjorde det det der finns många fler möjligheter framöver. Bortsett från de många Lördag lotteri jackpottar som erbjuds denna kväll, nästa Euro Lotto nummer och Eurojackpot lottodragning kommer att erbjuda helt nya jackpots på € 15 miljoner och € 10 miljoner respektive.

About the author

Per

Jag älskar många saker; fotboll, livet, lotteri, och indisk mat är bara några exempel. Vad tycker du? Mer om mig kan du läsa här.

Click here to add a comment

Leave a comment: